Ons verhaal

EasyGrow BV is een compleet geautomatiseerde kwekerij die zich specialiseert in verschillende soorten Hedera, die zij al zeer lange tijd produceren voor zowel de Nederlandse als de Internationale markt. In 2023 is EasyGrow inclusief voorraad en personeelsbestand overgenomen door De Jong Tuinplanten BV.
De Jong Tuinplanten is de naastgelegen kwekerij, die gespecialiseerd is in bodembedekkers in conceptmatige verpakking van 6-Packs naar tuincentra in zowel binnen als buitenland

Huidig eigenaren Piet de Jong (jr) en Michael Bakx zijn zeer gepassioneerd in het groen en zagen onmiddelijk de grote mogelijkheden van het combineren van zowel kamer- als tuinplanten en hebben vanaf start 2023 complete overname voltooid van EasyGrow BV. Door de overname van complete kwekerij en de ervaren medewerkers kunnen we per direct de kwaliteit garanderen en verbeteren. De visueel aantrekkelijke artikelen worden geproduceerd in zowel P9 rond (9cm) als P6 plug als in tray.
De pluggen zijn zeer geschikt voor de opmaak van arrangementen.

Jaarlijks gaan er ruim 4 miljoen eigen geteelde hedera de deur uit, dit doen we met een team van 10 vaste krachten en ca. 10 flexibele arbeidskrachten gedurende het jaar.
Naast de tuincentra mogen we de bekende arrgangementenproducenten en diverse groothandels al jarenlang voorzien van onze bodembedekkers.

Door ons complete assortiment hebben we ruime mogelijkheden om jaarrond een visueel aantrekkelijk produkt aan te kunnen bieden. Ons complete aanbod is uitsluitend voor professionele afnemers te bestellen middels onze eigen webshop en via bekende platforms als Floriday.

Daarnaast beschikken we over een comfortabele MPS (Milieu Project Sierteelt) A status, welke een goede indicatie geeft van onze teeltwijze, met een minimum aan bestrijdingsmiddelen. Wij werken dan ook zoveel mogelijk met biologische oplossingen om onze teelten te controleren.
Wil je hier meer over weten? Check onze complete certificering, we zjn naast MPS gecertificeerd ook GLOBAL GRASP gecertificeerd.